måndag 19 november 2012

Den Perfekta Bloggstilen:



Jag tänker lite på andras lyckliga bloggliv.

De här perfekta bloggerskorna har alltid 
ett helt makalöst och ett helt fantastiskt liv.

Aldrig att man läser om sunkfrukostar, småtjafs, truliga ungar eller bara lite vanligt hederligt äktenskapstjafs. Det kanske inte finns hos dem. Bara här finns sånt.

Bloggerskorna har ungar som ser ut som små designade minifashionistor. De där söta ungarna har alltid svindyra märkeskläder på sig. Till frukost. Tycker deras ungar om sånt?

Bloggerskorna äter alltid helt fantastiska och fullkomligt makalösa frukostar också. Bloggerskorna har då alltid fluffiga hotellmorgonrockar på sig.

De snygga bloggerskorna ser alltid lite lagom nyknu..ade och charmigt rufsiga ut i håret på sina foton. Var gör dom av sina designerungar när de håller på med sånt mellan lakanen? Eller nej visst ja, deras ungar sover ju alltid i sina egna sängar, så dumt av mig.

Bloggerskorna är alltid precis lagom mejkade vid sin fantastiska frukost också. Undrar hur tidigt de går upp egentligen? Ofta har de fantastiska bloggerskorna också ena benet lite lagom nonchalant uppslängt på en stol. Benet är alltid nyrakat. Förstås. Något annat vore ju otänkbart.

Frukostarna består alltid av sånt som varma och nybakade scones med hemslungad honung och egenkokt marmelad. Eller man kanske inte kokar marmelad. Jag har liksom ingen fucking koll på sånt.

Till det dricker de färskpressad apelsinjuice i rätt sorts glas. Eller en egenmixad smoothie. Smoothie är bra. Smoothien måste alltid vara svagt rosa. Det ger det precis rätta skimret i alla de där bloggfotona som någon tar på Happy Familyidyllen. Fotona har alltid ett pålagt glamourfilter i efterredigeringen i PhotoShop.

Vem är det egentligen som fotar alla bilderna? Eller springer den perfekta bloggerskan runt och använder självutlösaren på kameran. Då måste hon ju i så fall dra iväg fort som fasiken till sin uttänkta position vid sitt designade köksbord. Hon måste ju sladda in som själva faan vid köksbordet för att hinna sätta sig rätt, sära lagom mycket på hotellmorgonrocken och låta det där nyrakade benet nonchalant komma tillrätta på stolen.

Jag tänker att bloggerskans image nog är väldigt viktig. För henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar